Om Os

,Dagligdagen

Vi åbner og lukker hver dag hos Frøerne. 
Kl. 7.30 til ca. 15.30 er børnene på deres tilknyttede stuer. Græshopperne går over i Hus 2 kl. 8. Vuggestuen åbner kl. 6.30.

For at give de børn, der kommer tidligt, en tryg start på dagen, åbner vi hos Frøerne hver morgen. Vi lægger vægt på, at vores morgener er stille og rolige med tid til at sidde og snakke og hygge sig. Frem til kl. 8 kan de børn, som har behov for det, spise morgenmad.

Når I kommer om morgenen, vil vi gerne hjælpe jeres barn med at sige farvel – feks. ved at vinke fra et vindue.
I takt med at barnet bliver ældre, er det en vigtig del af selvstændighedsudviklingen at lære at sige farvel alene til mor og far om morgenen.

Vi laver en månedsplan hver måned. Af denne plan fremgår det, hvilke dage vi har planlagt ting så som turdage – diverse kreative aktiviteter – udflugter – maddage –  forskellige emner osv.


Vi spiser frokost kl. ca. 11 – og frugt kl. 14.
Den mad, som børnene levner af madpakken, bliver lagt tilbage i madkassen, så I kan se, hvor meget jeres barn har spist.
Vi spiser – i små grupper. Vi pakker vores mad ud – de børn, der har dækket bord siger  ” Værsgo ” – og vi spiser stille og roligt. Vi prøver på at gøre måltidet så hyggeligt som muligt – og samtidig at lære børnene bordskik.

Børnene i Bolderslev Børnehus må så vidt muligt selv bestemme, om de vil være ude eller inde – dog går vi alle ud på legepladsen og leger, efter vi har spist frokost.
Der må være 5 børn ude på legepladsen uden personale, men under opsyn. Hvis dit barn vil ud og lege, når I kommer, så kontakt personalet.

Smedefod 4B, 6392 Bolderslev, Tlf.: 73768333